Projekt BRICKS - Flaskova, Zuzana (My University, 2008)
Témou práce je európsky projekt BRICKS (Building Resources for Integrated Cultural Knowledge Services), ktorého cieľom bolo bolo dosiahnuť integráciu existujúcich digitálnych zdrojov do jedného spoločného Digitálneho archívu vytvorením open-source softvérového riešenia.